Boston | online kopen bij BIRKENSTOCK (2024)

HET BIRKENSTOCK MODEL BOSTON: COMFORTZONE VOOR JE VOETEN

Met de BIRKENSTOCK Boston stap je in een wereld waarin ultiem comfort en tijdloze stijl perfect samengaan. Als je op zoek bent naar een schoen waarmee je je voeten een plezier doet en tegelijkertijd een fashion statement maakt, dan is dit voor jou de juiste schoen. Dankzij het brede scala aan materialen en kleuren om uit te kiezen is er voor iedere stijl, ieder seizoen en iedere gelegenheid een passende Boston.

UNIEK COMFORT EN EEN PERFECTE PASVORM

Met zijn niet te evenaren comfort is de Boston de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een geweldig draaggevoel en een perfecte pasvorm. De basis van de BIRKENSTOCK Boston vormt het unieke, anatomisch gevormde voetbed met een flexibele kern van kurk en latex – gemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit (natuurlijk kurk, natuurlijk latex, jute en suède). Het voetbed volgt de anatomische vorm van de voet en past zich in de loop van tijd steeds meer aan de voet van de drager of draagster aan. Voor nog meer draagplezier kun je kiezen voor een Boston met zacht voetbed dat is voorzien van een extra schuimlaag voor nog meer polstering en langdurig comfort.

En niet alleen het voetbed van de Boston is comfortabel. Het ruime, aan de voorkant gesloten bovenwerk biedt de tenen warmte en bescherming in ieder jaargetijde en dankzij een verstelbare riem en gesp kan de pasvorm aan je voeten worden aangepast. Daardoor zit deze schoen behaaglijk zonder te beknellen – ideaal om langdurig te dragen.

EEN KLOMP MET GESCHIEDENIS

Het op traditionele klompen geïnspireerde model BIRKENSTOCK Boston werd in de jaren 70 geïntroduceerd en kreeg al snel cultstatus dankzij zijn unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Met de gesloten teen, de iconische gesp en het asymmetrische voetbed beschikt de Boston over een herkenbaar silhouet dat door de jaren heen onveranderd bleef – een blijk van de tijdloze kwaliteit van dit ontwerp.

Oorspronkelijk was het model als pantoffel en/of werkschoen bedoeld, maar zijn kenmerkende ontwerp heeft de Boston inmiddels doen uitgroeien tot een it-piece binnen de modewereld. De Boston is al decennia lang net zo populair bij modefans als bij comfortzoekers en heeft zich wereldwijd opgewerkt tot een must-have in iedere garderobe. Dankzij zijn minimalistische vormgeving kun je er qua stijl alle kanten mee op – van chic tot en met casual – voor talrijke stijlen en gelegenheden.

EEN SCHOEN VOOR ALLE JAARGETIJDEN

Het mooie aan de Boston is dat je hem het hele jaar door kunt dragen, want hij past zich moeiteloos aan ieder jaargetijde aan. Dankzij zijn luchtige vormgeving is de Boston geschikt voor warme zomers, terwijl de gesloten teen ook bij koeler weer voldoende warmte biedt. Als je hem met dikke sokken draagt of voor het model BIRKENSTOCK Boston Shearling kiest, kun je hem zelfs zonder meer ook in de koudere tijd van het jaar blijven dragen.

En je kunt hem niet alleen in ieder jaargetijde dragen, maar ook bij iedere gelegenheid. Binnen of buiten, in je vrije tijd of naar je werk – de Boston is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een schoen die alle situaties aankan. Of je nou gezellig thuis wilt relaxen, op weg bent naar kantoor, van een rustige middag in het park geniet of met vrienden uit eten gaat – met de Boston ben je bij iedere gelegenheid goed geschoeid.

MATERIALEN VOOR IEDERE LOOK

Ieder paar BIRKENSTOCK Boston klompen is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, zoals premium leer, suède en synthetische materialen. Dit klassieke model is verkrijgbaar in vele verschillende materialen en afwerkingen, wat de Boston nog veelzijdiger maakt. De Boston Suede is een echte klassieker die bij vrijwel iedere look past, terwijl de versie van fluweelzacht vilt perfect is voor gezellige avonden in huis. Daarnaast zijn er varianten van geolied leer tot en met ontwerpen met gestructureerd leer of in corduroy look.

Voor allen die ook tijdens een bezoek aan de spa, het zwembad of het strand het vertrouwde comfort van hun favoriete klompen niet willen missen, biedt de BIRKENSTOCK Boston EVA een ultralicht, waterbestendig en synthetisch alternatief.

EEN RIJK KLEURENPALLET

Net als al onze klassiekers is ook de BIRKENSTOCK Boston verkrijgbaar in talrijke verschillende kleuren – voor iedere smaak, voorkeur en behoefte is er wel iets bij. Klassieke, neutrale tinten als zwart, bruin en kaki staan voor tijdloze elegantie en kunnen eindeloos worden gecombineerd – vooral de Boston Taupe past uitstekend bij een decente stijl en is in talrijke posts van influencers op social media te zien. Maar je kunt natuurlijk ook een statement maken door voor krachtige kleuren als diepblauw, felgroen, roze of zelfs metallic te kiezen. Met limited editions in speciale tinten of trendkleuren of door mooie details zoals vlechtpatronen en extra grote gespen geef je jouw outfit een opvallend accent.

BIRKENSTOCK BOSTON MATEN EN PASVORM

De BIRKENSTOCK Boston is een uniseks schoen die zowel door mannen als vrouwen graag wordt gedragen en is beschikbaar in de maten 35-50. Net als alle BIRKENSTOCK sandalen is de Boston verkrijgbaar in twee breedtematen (normaal en smal) – voor een optimale pasvorm. Het model Boston past zich in de loop van tijd aan de vorm van je voeten aan, zodat het unieke comfort steeds meer toeneemt. De verstelbare riem en gesp zorgen voor een perfecte pasvorm.

Boston | online kopen bij BIRKENSTOCK (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 5759

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.