Sats tar över efter Zara i Nacka Forum | Fastighetsvärlden (2024)

Unibail-Rodamco-Westfield fortsätter att fylla sina svenska köpcentrum med hälsa. Nu hyr Sats 1.300 kvm i Nacka Forum. I lokalerna fanns tidigare Zara och Five Five Nails.

Rätta artikel

Annons

Sedan en tid tillbaka har Unibail-Rodamco-Westfield satsat på att utveckla ett stort utbud av hälsa, vård och wellness i sina centrum. Under samlingsnamnet HLTH [health] ryms allt från BVC, kiropraktor och vårdcentral, till fotvård, hörselmottagning och gym.

Nu är det alltså dags för den välkända gymkedjan Sats att flytta in i Nacka Forums lokaler och erbjuda en helt ny träningsupplevelse med närhet till det övriga utbudet i centrumet.

Sats kommer i sin nya anläggning erbjuda ett utbud som skiljer sig från övriga anläggningar i området. Bland annat inreds lokalen med ny design, och gymmet kommer att erbjuda Satsutbud inom gym- och gruppträning.

– Vi är idag väldigt glada över att kunna välkomna den populära gymkedjan SATS till Nacka Forum. SATS är en mycket erfaren aktör som kommer stärka och bredda vårt redan uppskattade hälsoutbud inom HLTH. Vi ser att bekvämligheten av att ha nära till och möjligheten att göra alla sina aktiviteter på en och samma plats underlättar våra besökares vardag, säger Marie Larsson centrumchef i Nacka Forum.

– Vi är väldigt glada över att kunna stärka vår närvaro i södra Stockholm, och att skapa fler träningsmöjligheter för våra medlemmar. SATS vill inspirera människor till att vara aktiva, som en del av ett hälsosamt och lyckligt liv. Därför är vi glada att nu kunna göra träning ännu mer tillgängligt för fler, säger Linda-Li Cederroth, Country manager Sats Sverige.

Sats öppnar hösten 2022 i Atrium på plan 0.

Sats tar över efter Zara i Nacka Forum | Fastighetsvärlden (1)

TextFredrik Engströmengstrom@fastighetsvarlden.se

Artikelämnen

  • • Butik
  • • Nacka
  • • Unibail Rodamco Westfield
  • • Uthyrning

Rätta artikel

Missa inte! Köpcentrum & Butiker 2024

Den 11 september är det dags för Fastighetsvärldens heldagsseminarium Köpcentrum & Butiker 2024. Seminariet äger rum på Grand Hôtel, Stockholm.

Se fullständigt program och möjlighet till anmälan här.

Missa inget
– skriv upp dig idag!

Skriv upp dig på våra mejllistor för att inte missa något: sammanställningar över senaste veckan, nya tjänster på FV Jobb och seminarieinformation
– samtliga tjänster är Gratis.

Fler Nyheter från förstasidan

Efter 30 år – lämnar Hufvudstaden och NK Publicerades idagLämnar tjänsten som vice vd på Hufudstaden, men också vd-tjänsten på NK. Stena köper 216 lägenheter Publicerades idagFörvärvar stort bestånd. Större investering krävs framöver. FV bedömer köpeskillingen. AL säljer till Alecta för 2,1 miljarder – upp 56 % Publicerades 2024-05-3136.400 kvm, främst kontor. FV berättar om fastigheterna och värdeutvecklingen. Bilder: Köper i lyxläge på Söder –planerar projekt Publicerades 2024-05-31”Högst upp i huset kommer vi att bygga ett magnifikt penthouse på 187 kvm med en 155 kvm stor trädgårdsterrass”. Köper jätte för hela 2,4 mdr Publicerades 2024-05-31”Vi växer och nu tillförs inte bara en ansenlig mängd toppmoderna lokaler”.
Johan Skoglund lämnar JM – sista intervjun Publicerades 2024-05-31 Politisk klåfingrighet med produktionsstöd till byggandet gillar inte JM.s avgående vd. Men ett par förändringar skulle han gärna se som skulle förbättra rörligheten och möjligheten att förvärva en bostad.
Ingemarsson: ”Ett år till räknar jag med” Lång intervju 2009: Helst en ny bättre modell varje år
FV-lista: Här är de som varit vd-längst av alla Publicerades 2024-05-31Unik räknelista. Se de verkliga ”långsittarna” – och flera nya. Totalt 60 vd:ar listas. En har suttit i vd-solen mycket längre än Johan Skoglund. Ny rapport: Offentlig mark säljs utan konkurrens om pris Publicerades 2024-05-31Endast 10 procent av landets markanvisningar inkluderar konkurrens om markpriser. Dragon Gate är till salu – igen Publicerades 2024-05-31De ska sälja det uppmärksammade landmärket längs med E4:an. Fabege hyr ut 2.600 kvm i ”överraskningsköpet” Publicerades 2024-05-3092 procent uthyrt i miljardförvärvet.

FV idag-exklusiv

Skanska tecknar jätteavtal för ny stadsdelHyllar det attraktiva läget.
Kvintett startar Safjället – PG Persson blir ny vd Publicerades 2024-05-30Läs om planerna för det nya fastighetsbolaget och vilka som finns med bakom. P-G Persson berättar för FV. Titania kan jubla för 70.000 kvm –efter åtta års kamp Publicerades 2024-05-30Einar Janson: ”Det känns nästan overkligt. Vi vill tacka alla som trott på att det är möjligt. Det kommer att bli en unik plats att bo på.” SBB avtalar om delning av SBB Kåpan Bostad Publicerades 2024-05-30Stort bestånd delas upp.Tillbaka till förstasidan

Annons

Annons

Krönika För liberala regler för bostadsrätter? "Bostadsrätterna ses alltmer som en investering än som ett eget boende."

Missa inget – skriv upp dig idag!

Skriv upp dig på våra mejllistor för att inte missa något: sammanställningar över senaste veckan, nya tjänster på FV Jobb och seminarieinformation – samtliga tjänster är Gratis.

Quiz FV Quiz: Vad kan du om Vasakronan? Vad kan du om det finfina storbolaget?
Krönika Utsmyckning är ett smart, värdehöjande grepp i stadskärnan Monica Bruvik om hur man lyfter värdet genom samarbete.

På nytt jobb

Se fler som har bytt jobb

Topplista Största uthyrningarna av kontor 2024 Fastighetsvärlden listar här de största uthyrningarna av kontorslokaler i Sverige som rapporterats under 2024, inklusive rådgivare till partnerna.
RAPPORTKOLLEN Bolagens siffror och förväntningarna Se hur nyckeltalen skiljer sig från marknadens estimat.
QUIZ FV Quiz: Kåkar, död och kriminalitet Ett skrämmande ämne kanske. Kolla vad du kan om det udda fastighetsämnet.
Porträtt Seglatsen som ändrade allt Bengt Malmegård om yoga, affärerna, och att fortsätta bygga för framtiden.
Affärskartan Köp, uthyrningar och projekt i Stockholm Se affärer som gjorts i Stockholm – filtrera efter typ och årtal!
Sats tar över efter Zara i Nacka Forum | Fastighetsvärlden (2024)

FAQs

Sats tar över efter Zara i Nacka Forum | Fastighetsvärlden? ›

Unibail-Rodamco-Westfield fortsätter att fylla sina svenska köpcentrum med hälsa. Nu hyr Sats 1.300 kvm i Nacka Forum. I lokalerna fanns tidigare Zara och Five Five Nails. Sedan en tid tillbaka har Unibail-Rodamco-Westfield satsat på att utveckla ett stort utbud av hälsa, vård och wellness i sina centrum.

Vem äger Nacka Forum? ›

Nacka Forum, som ägs av Unibail Rodamco Westfield, arbetar ständigt för att utveckla en plats med besökarens intressen och upplevelse i fokus.

Vad är Nacka Forum? ›

Nacka Forum är en del av Centrala Nacka som ska utvecklas till en naturban stadsdel. Projektets mål är att tillskapa väl gestaltade byggnader med bostäder och lokaler utmed del av Vikdalsvägen och på så sätt bättre integrera Nacka Forum i den framväxande stadsmiljön.

Vilka butiker finns det i Nacka Forum? ›

I Nacka Forum har våra butiker och restauranger förberett med de senaste hösttrenderna med butiker som Gina Tricot, Sthlm Blvd, Jackie, Vila och Vero Moda inom dam-mode. På herrsidan har centrumet flertalet butiker såsom exempelvis Volt och H&M som bjuder på herrkläder som passar såväl i hemmet som på kontoret.

Hur länge har Nacka Forum funnits? ›

Det första spadtaget togs den 8 oktober och efter två år, närmare bestämt den 1 mars 1989, välkomnade Nacka Forum sin första kund. År 2008 genomgick centrumet en större ombyggnation och idag är Nacka Forum ett av Stockholms största köpcentrum.

Vem äger Mall of Scandinavia? ›

Westfield Mall of Scandinavia ägs av Unibail-Rodamco-Westfield.

Vem äger Nacka gymnasium? ›

Moderbolaget är Schools & Education Sweden AB.

Är det bra att bo i Nacka? ›

97 procent av kommunens invånare tycker att kommunen är en mycket eller ganska bra plats att bo och leva på och 89 procent tycker att kommunen sköter sina verksamheter på ett bra sätt. 84 procent av Nackaborna kan dessutom rekommendera andra som inte bor i Nacka att flytta till hit.

Vem äger Nacka? ›

Koncernstruktur Nacka Stormarknad AB

Koncernmoderbolag är Mevak Invest AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.

Är Nacka dyrt? ›

I en rapport från Tankesmedjan Katalys nämns just Nacka som en av de kommuner som sålt ut mest. Enligt deras beräkningar blir det närmare fyra gånger så dyrt för en kommun att sälja och hyra en samhällsfastighet än att behålla ägandet.

Vad är Nacka känt för? ›

Den som besöker Nacka Strand kan betrakta de vackert bevarade industrilokalerna från 1800-talet sida vid sida med de moderna kontorslokalerna och modekvarteren. Det som vi idag känner som Nacka strand tillhörde ursprungligen Stora Sickla gård som i mitten av 1800-talet styckades av för att hyras ut till sommarnöjen.

Varför heter Nacka? ›

Nacka avsåg ursprungligen området kring Nacka ström söder om Järlasjön och fick namnet efter den bergshöjd som ligger väster om ån (nacke = bergrygg).

Har Nacka Forum Lager 157? ›

Lager 157 butik I Nacka Forum. Lager 157 erbjuder ikoniska modeplagg till bästa pris för kille, tjej och barn. Hos Lager 157 hittar du en skön mix av det amerikanska och skandinaviska modet.

Varför heter det Fisksätra? ›

Fiskar är fångade i ett nät och krabbor krälar på botten. Till och med en cykel har fastnat i ett av näten. Ilhan Koman och Henry Gustafsson har gjort tre stora skulpturer längs med gångstråket i Fisksätra. På ett fyndigt sätt anspelar de på ortnamnet Fisksätra.

När slu*tar Nacka gymnasium? ›

Läsåret 2024–2025

Höstterminens sista dag: 20 december.

Vem äger Nacka gård? ›

Hellasgården är friluftsgård med omklädningsrum, bastu och servering och ägs och drivs av sim- och idrottsklubben Hellas. Gården ligger i ett stort friluftsområde – Nackareservatet – omedelbart intill Stockholms sydöstra gräns mot Nacka.

Vem äger Nacka Energi? ›

Nacka Energi bildades 1919 och ägs sedan 1952 av Nacka kommun. Bolaget har ca 70 anställda. Idag är Nacka Energi en del i koncernen Nacka Stadshus AB.

Vem äger Unibail Rodamco? ›

Unibail-Rodamco-Westfield (tidigare Unibail-Rodamco) är ett europeiskt fastighetsbolag med huvudkontor i Paris, Frankrike. Två köpcentrumoperatörer, Unibail och Rodamco Europe fusionerades 2007. I december 2017 meddelade Unibail-Rodamco att bolaget skulle köpa upp Westfield Corporation.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 6248

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.